Thorslunds-lejren har sendt tilbud til Serranos promoter

Dina Thorslund bagland har søndag sendt et tilbud til Amanda Serranos amerikanske promoter, Most Valuable Promotions med YouTuberen Jake Paul i spidsen, i håb om at lokke Serrano til Danmark i starten af 2023. Det skriver Ekstra Bladet.

“Vi har søndag sendt et tilbud til Serrano-lejren, hvor vi efter danske forhold har tilbud hende et meget stort beløb,” siger træner og matchmaker Thomas Madsen til Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladet lyder tilbuddet på i omegnen af 125.000 dollars. Til sammenligning fik Serrano 275.000 dollars for at møde spanske Miriam Gutierrez i USA i december sidste år. Thomas Madsen ved da heller ikke, om Serrano er til at lokke for de penge.

“Det er svært at sige. Er vurderingen fra Serrano-lejren, at det er en nem kamp for hende, så tror jeg hun tager den. Men det er ingen hemmelighed, at Amanda Serrano normalt får rigtig mange penge for at stille op til sine kampe. Da hun mødte Katie Taylor i foråret, fik hun i niveauet én mio. dollar,” forklarer Thomas Madsen.

Serrano og hendes bagland har i den senere tid talt om en række kampe, der næppe ville give plads i kalenderen til Thorslund: En WBO-mandatory mod Brenda Carabajal, en unification kamp mod Erika Cruz om det WBA-bælte Serrano mangler i fjervægt, og så en rematch mod Katie Taylor næste år. Den sidste kamp er dog næppe blevet lettere, at Taylors promoter, Matchroom Boxing, netop har indledt en injuriesag mod Serranos promoter.

Kommentarer