Thorslunds træner: Sværere kamp end sidst

Ved Dina Thorslund seneste titelforsvar i Holstebro vandt Dina Thorslund klart på points over Niorkis Carreno. Thorslunds modstander i Holstebro, argentinske Debora Anahi Lopez, har vundet lige så klart over samme Carreno, og det indikerer en sværere opgave for Thorslund denne gang, siger træner Thomas Madsen til Dagbladet Holstebro-Struer.

“Jeg kunne se, at Dina lyste op, da hun fik navnet på Debora Anahi Lopez. Det er en langt sværere kamp for Dina denne her gang, niveauet er noget højere niveau, og det er en kæmpe motivationsfaktor for hende. Det er de her kampe, hun bokser for. Hun slog Niorkis Carreno med de samme cifre, som Dina gjorde,” siger Thomas Madsen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Bekymringen handler også om boksestil, og selv om Lopez har bokset i lettere vægtklasser end Thorslund, så ser han ikke Lopez’ størrelse, hurtighed og bevægelig ligge helt godt til Thorslund.

”Det her kan sagtens blive en tricky omgang for Dina. Hun slår ikke lige så hårdt som Dina, men teknisk er hun rigtig, rigtig god, og det kan godt blive en omgang ‘kattens leg efter musen’,” vurderer Thomas Madsen.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer
Kommentarer