TK Promotion og RNG-SDE Promotions i strategisk samarbejde

De to professionelle boksestalde TK Promotion og RNG-SDE Promotions har aftalt et længerevarende strategisk samarbejde. Det meddeler de to selskaber i en fælles pressemeddelelse.

TK Promotion og RNG-SDE Promotions vil fortsat have base henholdsvis i Jylland og på Sjælland. Men sammen agter de at bygge bro for at udvikle boksere og stævner i Danmark. Ambitionen er 10 stævner om året, fordelt på de to stalde øst og vest for Storebælt.

“Vi ønsker begge at udvikle dansk boksning og skabe større interesse for sporten, som vi i al beskedenhed mener er den bedste, smukkeste og mest underholdende i verden.

Det er jo nærmest historisk, at to promotorer kan vi finde ud af at tale sammen. Men da vi satte os sammen, fandt vi hurtigt ud af, at vi er på bølgelænge, og at vi har en fælles drøm om at gøre boksning stort igen.

Vi er nødt til at tænke nyt for alt styrke sporten i Danmark, og nu kan vi give vores boksere flere muligheder for at blive ført frem og holde sig aktive ved at bytte boksere til vores respektive stævner,” siger sværvægteren Kem Ljungquist i en pressemeddelelse.

Kem Ljunggquist (på billedet efter en kamp i Tyskland, med Kasper Høyer Holgersen i ringhjørnet) står i spidsen for RNG-SDE Promotions sammen med sin bror, promoter Magnus Ljungquist. Kasper Høyer Holgersen er ved roret i TK Promotion.

“Der er brug for samarbejde og gode ideer for at drive dansk boksning fremad. Tilsammen har vi talenterne, viljen og ikke mindst lysten til at skabe de næste store boksestjerner og de bedste og mest seværdige bokseevents på dansk jord,” siger Kasper Høyer Holgersen.

Kommentarer