Træner Holm: Dennis Ceylan skal være tålmodig

Frank Holm, træner for den tidligere Europamester Dennis Ceylan, er overbevist om, at Ceylan kan vinde rematchen mod Jesus Sanchez den 19. januar i Struer. Men han er bevidst om, at Ceylan skal være mere tålmodig, end han var i den første kamp.

“Dennis skal vinde den kamp. Han er en meget bedre og mere begavet bokse. Han skal bokse på afstand, bruge sit lange jab. Han skal holde fokus og ikke forivre sig, være tålmodig. Han skal lokke ham frem og få ham til at åbne sig og lave fejl. Det er det, vi arbejdet med,” siger Frank Holm i en pressemeddelelse.

Holm mener, at Ceylan undervurderede Sanchez i kampen i foråret 2018, hvor Sanchez overraskende vandt på knockout.

“Dennis har jo før trænet med Sanchez, hvor han nærmest legede med ham, hvor det var en walk in the park. Derfor tog han måske for let på det første gang, de mødtes. Og vi så, hvad der kan ske, hvis man ikke holder koncentrationen og ikke holder afstanden. Dennis skal være skarp, ikke tage for let på det, og så tager han også EU-titlen,” siger Holm, der mener at en EU-titel kan være vejen tilbage til større ting, efter nederlagene til Sanchez og til Josh Warrington i en VM-eliminator i 2017.

“Vi har opnået noget, og vi har været tæt på de helt store. Vi er ikke  på Warringtons niveau lige nu, det må vi indrømme, men vi har ikke opgivet at skabe store resultater. Efter EU-titlen så kunne jeg godt tænke mig at se Dennis i en EM-kamp mod europamesteren Kiko Martinez, og så må vi se, hvor langt vi kan nå,” siger Holm.

Foto: Dennis Ceylan Facebook

 

Kommentarer