Træner Thomas Madsen: En lang kamp at få unification til Dina

Det er i flere år ikke været nogen hemmelighed, at det har været Dina Thorslunds store drøm at bokse unifications, altså møde andre verdensmestre i vægtklassen om at samle titler. Og det har ikke været nemt at få til at lykkes, fortæller træner Thomas Madsen til TV2 Sport.

”Det har jo været en lang proces igennem to år, hvor man mange gange har tænkt, at nu var det på plads, og så var det ikke alligevel, og nu ser det endelig ud til, at det er lykkedes,” fortæller Thomas Madsen til TV2 Sport.

De sidste par måneder har det været ekstra hårdt arbejde for Thomas Madsen og manager Lee Eaton at få naglet kampen mod Yuliahn Luna endeligt ned.

”De sidste to måneder har været rigtig intense, så det har kostet mange søvnløse nætter og mange frustrationer, men når man ser det hele lykkes nu, så glemmer man jo de ting, og nu er man bare glad,” siger Thomas Madsen, der bekræfter at det er svært at få de bedste omkring bantamvægt til at møde Thorslund.

”Ja, det er det jo, og mange vil ikke risikere at miste deres bælte eller miste deres 0 på rekord-listen. Så det er dejligt, at der er en anden verdensmester, der vil i ringen med Dina,” understreger han.

Kommentarer