Møllenberg: Jeg skal forsøge at udbokse ham

20-årige Oliver Møllenberg er ganske bevist om, at hans modstander i Gilleleje den 5. december, grønlandsk-danske Frank Madsen, ikke bare er 11 år ældre – han har også bokset i en tungere vægtklasse, så fysikken kan meget vel være mod Møllenberg. Så lokalhelten satser på, at teknikken kan bære ham igennem.

“Teknisk er jeg langt, langt foran. Det kan enhver bokseekspert se. Jeg kan en masse teknisk, han ikke kan. Men han er fuldvoksen og er langt stærkere, end jeg er. Det skal jeg undgå bliver afgørende. Jeg skal forsøge at udbokse ham,” siger Oliver Møllenberg til Ugeposten Gribskov.

Møllenberg er en ambitiøs bokser, men han kaster ikke om sig med fraser om, at “han vil være verdensmester”. Han vil blot gerne udnytte sit eget potentiale så vidt som muligt.

“Min største ambition er at blive den bedste udgave af mig. Om det rækker til en VM-titel eller til et Europamesterskab – eller om jeg taber til nummer 100 i verden – det må vi se. Men jeg har droppet alt rundt om, for at satse på boksningen,” siger han.

Kilde: Ugeposten Gribskov
Kommentarer