Morell taber split decision

PR-trommerne har ikke ligget på den lade side, når Nikola Sjeklocas meritter gennem årene er blevet markedsført op til kampen mod Jeppe Morell (nu 10-3). Spørgsmålet var dog, hvor meget der reelt var tilbage i den 41-årige Sjekloca (nu 36-5-1), der ikke havde bokset i mere end et år.

På forhånd havde jeg tvivlet stærkt på Sjeklocas styrke og motivation. Men han viste dog kompetencen i en 1. omgang, hvor Morell virkede noget afventende. Det var Sjekloca, der i starten landede de klare træffere, uden at være voldsomt aktiv.

3. omgang var lidt begivenhedsløs, men i 4. omgang blev Morell ramt, og han måtte en tur i gulvet. Sjekloca havde tydeligvis ikke helt glemt at bokse, men hans arbejsrate var heller ikke voldsom, så Morell kunne bokse sig ind i kampen igen i 5. omgang.

De næste par omgange så ganske tætte ud, med træffere fra begge sider, og Morell fik sat en god slutspurt ind mod en træt Sjekloca. Det endte dog med et dansk nederlag på en split decision. Per K. Hansen og Rene D. Larsen havde begge 76-75 til Sjekloca, mens Søren Saugmann havde noget uforståelige 78-73 til Morell.

Foto: Jeppe Morell Facebook
Kommentarer