Abdul Khattab vandt det skandinaviske opgør

Abdul Khattab (nu 16-2-1) havde svenske Oliver Flodin (nu 4-1) i det modsatte ringhjørne og Mikkel Kessler i sit eget, da han gik i ringen til aftenens kamp i Struer. Det blev fra starten en skakmatch med få hårde slag, hvor det var værd at bemærke, at Khattab satsede med mange dybe slag mod den højere svensker.

Flodin lod Khattab få tid til at slå store slag både højt og dybt, og det passede Khattab godt, selv om Flodin også havde sine momenter. I 4. omgang prøvede Flodin at få lidt afstand med lige slag, men selv om det var sværere for Khattab at komme ind, så landede Flodin heller ikke det store.

I 5. omgang kom Flodin bedre ind i kampen, mens Khattab begyndte at miste koncentrationen en smule. Det blev til lidt for mange vilde, danske slag. Der blev færre af dem i 6. omgang, men hans kadence var også gået en smule ned. Flodin virkede dog også en smule træt, og han holdt en del, når Khattab kom tæt på.

Begge boksere prøvede at sætte trumf på i 8. og sidste omgang. Freddy Rafn og Jan Christensen havde begge 77-75, mens Rene Dreyer Larsen havde 79-73. Alle til fordel for Khattab.

Foto: Boksenyt

 

Kommentarer