Amer Rasinlic profdebuterer i Horsens

30-årige Amer Rasinlic, letsværvægter med en amatørkarriere i BK Vitus Horsens (og på billedet sammen med boksekollegerne Simon Madsen og Mikkel Nielsen), skal profdebutere på hjemmebane i Forum Horsens, når Dina Thorslund skal bokse på Thunder from Down Under stævnet i den 22. juni.

“Jeg glæder mig til at få chancen som professionel.Og at få lov til at være på undercardet til Dina Thorslunds VM kamp, gør bare det hele endnu federe. At få lov til at gå ind i Forum Horsens til min debut er jo en drøm, der går i opfyldelse. Det giver mig motivation til at træne hårdt og vinde,” siger Amer Rasinlic i en pressemeddelelse.

Han regner med at få solid lokal opbakning.

“Jeg ved, at der kommer rigtig mange at mine venner og ser mig bokse. Jeg har mange venner, der elsker at se boksning, og når jeg bokser her i Horsens, plejer der at komme rigtig mange og støtter op. Min familie kommer helt sikkert også, da det også er en stor ting for dem, at jeg får min debut som professionel bokser,” siger han.

Rasinlic har flere JM og DM-medaljer i bagagen. I oktober besejrede han den senere danske mester Amre Alman med 3-2. Ved DM blev Rasinlic besejret i semifinalen af Haisam Khaddoura.

Foto: Amer Rasinlic Facebook
Kommentarer