Michael Nielsen bliver prof i Horsens

Den regerende danske amatørmester i bantamvægt, 27-årige Michael Nielsen fra BK Vitus Horsens, skal bokse sin første profkamp ved Team Sauerlands Thunder from Down Under stævne i Forum Horsens den 22. juni.

“Jeg vil gerne vise andre, at det aldrig er for sent at gå efter en drøm. Jeg blev dansk elitemester i 56 kg i 2018 i min kamp nummer 17 efter bare to års træning. Jeg har trænet hårdt for at nå mine mål, det kan andre også. Mine forcer er, at jeg altid er i god form og slår hårdt af en let mand at være. Jeg er aggressiv i stilen og investerer i de første omgange, så modstanderen bliver mør. Mine favoritslag er kropsslagene og venstre uppercut,” fortæller Michael Nielsen i en pressemeddelelse.

Han glæder til at få sin første profkamp i hjembyen.

“Jeg føler mig beæret over at få muligheden for at få min debut som professionel bokser hos en af de største promotorer i verden, og så ovenikøbet på min hjemmebane i Horsens. Jeg er taknemmelig over at få chancen, og jeg vil ikke svigte den tillid. Jeg ved, at der bliver stor opbakning til mig i Horsens, da jeg har boet her, siden jeg kom til Danmark fra Philippinerne tilbage i 1994. På hjemmebanen i Horsens vil jeg gøre alt for at vinde. Med så mange tilskuere i ryggen og i det set-up, må jeg ikke tabe,” siger han.

Ved DM vandt Michael Nielsen finalen over Martin Egebæk fra Grindsted.

Foto: BK Vitus Horsens Facebook
Kommentarer