Ceylan blev igen stoppet af Sanchez

Dennis Ceylan (nu 19-3-2) fra Danmark og Jesus Sanchez (nu 10-1) stod i Struer overfor hinanden i en rematch, der samtidig havde EBUs EU-titel i fjervægt på spil. Sanchez havde for 10 måneder siden overraskende vundet deres første kamp på KO.

I modsætning til de to bokseres første møde, hvor Sanchez løb væk, og lokkede Ceylan ind i den kontra, der afgjorde kampen, så kastede Sanchez sig denne gang ud i en vild offensiv fra starten.

Ceylan blev sat under pres, men i perioder boksede han sig flot ud af det med præcise kontraer. I 2. omgang blev Ceylan kortvarigt rystet af en vild højre, og Sanchez satsede igen hårdt. Ceylans kontraer havde dog også sin effekt.

I 3. omgang startede Ceylan flot, men blev han sat under pres af Sanchez’ sving. Mod slutningen af omgangen var Ceylan tilbage i teten, og spanieren var nu under pres. Der blev længere mellem de vilde spanske angreb, og 4. omgang var klart dansk.

I 5. omgang blev Ceylan imidlertid hårdt ramt af en serie, og han måtte i gulvet. Han kom op, men kampleder Anssi Perajoki vurderede korrekt, at han var færdig efter 1:33 af omgangen.  Sanchez havde gentaget sin succes, og han er dermed EU-mester.

Foto: Boksenyt
Kommentarer