Thorslund vinder tårnhøjt på points

Støjniveauet steg betragteligt i den fyldte Struer Energi Park, da Dina Thorslund (nu 13-0) entrede ringen for at forsvare sin WBO VM-titel mod tyske Alesia Graf (nu 29-8).

Den 38-årige tyske kvinde havde fra starten tydelig respekt for Thorslund, og hun startede afventende, mens Thorslund fik lov til at styre begivenhederne. Graf viste dog sin rutine og bevægelighed, og hun var ikke helt nemme at ramme.

Gennem de første omgange havde Thorslund fat i den lange ende, men uden for alvor at kunne ryste Graf. Thorslund boksede velovervejet, men mod slutningen af 5. omgang blev Graf for alvor ramt.

I sær venstrehooket fik Graf på rystende ben, også i starten af 6. omgang. Graf begyndte at ligne en slagen kvinde, men hun holdt omgangen ud. I starten af 7. omgang stødte de to boksere hovederne sammen, og Thorslund fik en flænge ved venstre øje, og det fik hende til at sætte tempoet op.

I pausen måtte cutman Brian Mathiasen i aktion, og i 8. omgang boksede Thorslund lidt mere forsigtigt og afventende.  I 9. omgang fik Thorslund igen fat i Graf, der blev ramt hårdt et par gange, og tyskeren rystede frustreret på hovedet, da hun gik til ringhjørnet.

10. omgang blev spil til ét mål, og Graf kæmpede for overlevelsen. Det lykkedes, men der kunne ikke være tvivl om den danske sejr. Grzegorz Molenda havde 99-91, mens Ferenc Budai og Jan Christensen begge havde 100-90.

Foto: Boksenyt

 

Kommentarer