Dina Thorslund laver aftale med MTK Global

WBO-mesteren Dina Thorslund har underskrevet en aftale med det internationale managerfirma MTK Global.

“Jeg er er meget glad for at være en del af MTK Global. De er en stor spiller i international boksning, og det ser ud til, at vi ser ens på, hvilken vej jeg skal gå. Jeg er sikker på, at vi sammen kan få mit navn op i toppen af international boksning,” siger Dina Thorslund i en pressemeddelelse.

Det er især det internationale perspektiv, der har fået hende ombord på MTK-båden.

“Jeg er tilfreds med de ting, jeg har nået indtil nu, men jeg ønsker virkelig at komme ud og markere mit navn internationalt, og det kan MTK Global hjælpe mig med. Kvindeboksning er i hastig udvikling, og det er jeg stolt af at være med i,” siger Thorslund, som har flere bælter som mål.

“Jeg håber at samle flere bælter i min karriere, og jeg glæder mig til at møde de andre mestre, og skabe oplevelser, jeg altid vil huske,” siger hun.

MTK promoter Lee Eaton er stolt af at få Thorslund i stalden.

“Vi er stolte af at byde Thorslund velkommen i teamet. Hun er én af verdens bedste kvindeboksere, og vi er spændte på, hvad hun kan udrette i de kommende år. Hun er en del af en stærk vægtklasse, og planen er at sikre nogen store unification kampe til hende, Kvindeboksning er flyvende for tiden,  og vi er sikre på, at Dina får stor succes,” siger Lee Eaton.

Thorslund bliver den 10. verdensmester, der for nærværende er på kontrakt med MTK Global, der også repræsenterer navne som Tyson Fury, Josh Taylor og Jamel Herning.

Foto: MTK Global PR-foto
Kommentarer