EBU: Ny EM-modstander til Enock Poulsen

Ifølge EBUs website har Enock Mwandila Poulsen (11-0) fået ny modstander til sin planlagte kamp om den ledige EBU EM-titel i letweltervægt den 7.  januar i Brøndby-Hallen. I stedet for franske Massi Tachour bliver det nu en anden franskmand, Franck Petitjean (23-5-3, billedet), der træder ind.

33-årige Petitjean er som nr. 13 den lavest rangerede letweltervægter på den seneste EBU rangliste. Han skulle have bokset om den ledige EU-titel den 18. december, men nu træder han altså et niveau op og møder Poulsen. Han boksede senest i april 2019, så han har været væk fra ringen i endnu længere tid end Poulsen, der vandt EU-titlen mod polske Michal Syrowatka i juni 2019.

I 2018 tabte Petitjean en kamp om IBO-titlen til Mohamed Mimoune i Dakar, Senegal. Tilbage i 2013 tabte Petitjean til ovennævnte Syrowatka, mens han i 2015 slog en anden Poulsen-modstander, Renald Garrido. I 2017 vandt han EU-titlen ved at stoppe Samuele Esposito, en titel han nåede at forsvare en enkelt gang, mod en anden italiener, Andrea Scarpa.

Kommentarer