Ekstra Bladet streamer fra Ringkøbing-stævne

Promoter Peder Forsmans stævne lørdag vil kunne ses på skærmen af Ekstra Bladets plusabonnenter. Forsman og EB har nemlig lavet en aftale om, at netavisen viser kampene.

“Jeg er ekstremt glad og beæret over, at Ekstra Bladet vil vise vores debut-stævne på lørdag i Ringkøbing. Jeg håber, vi kan levere et godt show med tre stortalenter i kamp i Mahdi Jallaw, Oliver Møllenberg og Alicia Holzken. Og så de mere etablerede proffer Abdul Khattab og Mikkel Nielsen som for første gang skal ned i weltervægt. Vesterhavshallen er næsten udsolgt, så stemningen bliver god, og jeg håber, man kommer til at mærke det ude i stuerne,” siger promotor Peder Forsman ifølge Ekstra Bladet.

“Ekstra Bladet og boksning er et perfekt match. Den hårdtslående sport har et stort og trofast publikum hos vores læsere og brugere, og derfor er det en stor fornøjelse, at vi kan sende Peder Forsmans første stævne i Ekstra Bladet. Det er skønt, at der fortsat er grøde og tiltro til dansk professionel boksning, og med Peder Forsman som ny og ambitiøs promotor på markedet, så ser vi forhåbentlig en fortsat stigning i kvaliteten, mens vi venter på den næste superstjerne,” ” siger Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen.

Ekstra Bladet tv-chef, Lasse Pedersen, konstaterer, at Ekstra Bladet har gode erfaringer med at vise boksning.

“Over flere gange har vi kunne se, hvor glade Ekstra Bladets brugere er for at se boksning. Derfor er vi meget glade for, at vi nu kan tilbyde endnu et stævne. Samtidig er det spændende med en ny promotor og nye boksere, så vi for alvor viser, at boksningen har hjemme på Ekstra Bladet,” siger Lasse Pedersen.

Kilde: eb.dk
Kommentarer