Enock Mwandila Poulsen stadig ikke kampklar

Enock Mwandila Poulsen måtte en tur under kniven for at få ordnet knæet, umiddelbart efter at han havde vundet EU-titlen i juni. Siden har han ikke kunnet træne på fuld kraft.

“Mange har en masse spørgsmål til, hvornår jeg er tilbage i ringen. Svaret er, at vi ikke ved det med sikkerhed. Knæoperationen tager længere tid en forventet, der er nogle specialister som gøre deres bedste for at få mig tilbage i træningslokalet igen,” melder Enock Mwandila Poulsen på Facebook.

Han kan endnu ikke sætte dato på, hvornår han for alvor kan gå i træning med henblik for at forsvare titlen mod den officielle udfordrer, franske Yazid Amghar.

“Forhåbenligt er der gode nyheder, når jeg skal have tjekket knæet igen om tre uger. Ellers står den på genoptræning fem dage om ugen. Det er selvfølglig hårdt ikke kunne træne som jeg plejer, dog er humøret og motivationen stadig højt. Tusind tak til min sponsorer og samarbejdespartnere for forståelsen og stadig troen på mig i jagten om at blive verdensmester,” skriver han.

Kilde og foto: Enock Mwandila Poulsen Facebook
Kommentarer