Flodin: Jeg har styrken til at slå Khattab

Svenske Oliver Flodin (4-0) møder en mere rutineret prof, når han går i ringen mod Abdul Khattab (15-2-1) den 19. januar i Struer.  Ikke desto mindre mener han, at han har redskaberne til at vinde.

“Khattab er den hårdeste modstander, jeg har mødt som professionel. Han har masser af erfaring, men jeg har sparret og kæmpet mod de hårdeste og mest erfarne i min amatørkarriere, og jeg har sparret med professionelle boksere, der er mere erfarne end ham. Jeg ved, at han bliver en vanskelig modstander, men jeg har trænet hårdt, og jeg er sikker på, at jeg kan slå ham. Jeg har størrelsen, hurtigheden og styrken til at vinde,” siger Oliver Flodin i en pressemeddelelse.

Flodin skal bokse i Khattabs hjemland, og Khattab får Mikkel Kessler i ringhjørnet. Det generer ikke svenskeren.

“Jeg er kæmpe fan af Kessler, han var en stor bokser, da han var på toppen af sin karriere, men det generer mig ikke, at han er i Khattabs hjørne. Jeg vil kun fokusere på det, jeg laver. Jeg har ikke noget problem med at bokse i Danmark, og jeg tror, at jeg får støtte fra en god fanskare, der rejser over fra Sverige,” mener Flodin, der har haft gode forberedelser i Tyskland, senest med sparring med Vincent Feigenbutz.

“Jeg er rigtig tilfreds med mine forberedelser. Jeg har været i god form i lang tid, og jeg føler mig stærk. Jeg har sparret mange omgange med Sven Fornling og Denis Radovan, og jeg er nu færdig med min træning i Karlsruhe,” fastslår han.

PR-foto: Jörgen Jonsson
Kommentarer