Sanchez’ træner: Presset er på Ceylan

Luis Munoz, træner for Jesus Sanchez, mener at det først og fremmest er Dennis Ceylan, der er under pres i rematchen mellem Sanchez og Ceylan den 19. januar i Struer – en kamp der gælder EBUs EU-titel i fjervægt.

“Alt pres er på Ceylan. For ham er denne kamp alt eller intet. Et nederlag vil betyde afslutningen på hans karriere. Han er favorit og bokser hjemme, så han har meget at bevise, ikke kun overfor sig selv, men også overfor sine fans og promotor,” siger Munoz, der melder om en kampklar spansk bokser.

“Vi er hundrede procent klar. Jesus er altid disciplineret og dedikeret til træning. Vi har studeret vores rival, vi kender vores styrker, og vi ved, hvilken taktik vi skal følge for at vinde,” siger træneren.

Han var ikke overrasket over Sanchez sejr i den første kamp, og han mener, at Sanchez kan gøre det igen.

“Det var ikke en overraskelse for os. Da vi accepterede kampen, vidste vi, at vi kunne vinde. Vi har stor respekt for Dennis og ved, at han er en god bokser, men vi vidste, at vi kunne slå ham, og vi er overbeviste om, at vi kan gøre det igen. Jesus er stærkere end Dennis, og vi ved fra den første kamp, at det er muligt at slå ham ud. Men vi har ikke tænkt på en knockout i vores forberedelser. Jesus vil være klar til at gå alle 12 omgange, hvis det er nødvendigt,” fastslår Luis Munoz.

Foto: Team Sauerland / KGZ Fougstedt
Kommentarer