Gribsholt vinder klar pointsejr

Mikkel Gribsholt (nu 3-0), Danmark, havde vundet sine første to profkampe før tid. På papiret var det absolut ikke givet, at det skulle ske igen i hans tredje profkamp mod rutinerede Jeison Cervantes (nu 12-32-3), Colombia.

Gribsholt startede også kontrolleret med jabs og lige højrer. Han fik ret hurtigt overtaget i kampen, men Cervantes lagde sig ikke bare ned, og han prøvede at slå tilbage, når Gribsholt fik ram på ham. Colombianeren formåede også flere gange at undvige de danske højrekryds. Gribsholt havde fået et bevægeligt mål, men det håndterede han ganske fint, og han viste også selv god undvigelser.

I 3. omgang vaklede Cervantes dog kortvarigt for en lige højre, men han var ikke for alvor rystet. Gribsholt fik presset ham i hjørnet sidst i omgangen, og Cervantes gik ned efter en lang serie. Det sket endnu en gang, men begge gange kom Cervantes op, og han holdt omgangen ud.

I 4. omgang klarede Cervantes sig ud af endnu en serie i hjørnet, uden at gå ned. Det var colombiansk overlevelse, men Gribsholt skulle stadig passe på svingene. Der var imidlertid ikke den ringeste tvivl om en overbevisende dansk sejr, med cifrene 3 x 40-34 fra scorende kampleder Freddy Rafn, Jan Christensen og Ib Kamp.

Kommentarer