Hearn: Lang vej til undisputed kamp i Thorslunds vægtklasse

Promoter Eddie Hearn og Matchroom sidder på to af kvindernes VM-titler i bantamvægt,  med australske Ebanie Bridges hos IBF og engelske Nina Hughes hos WBA.

Alligevel har Hearn efter sigende haft svært ved at få arrangeret en unification mellem de to, selv om han angiveligt har presset på.

“Det burde være en nødvendighed for dem. Jeg ser gerne titlerne blive samlet i alle kvindernes vægtklasser, når vi kan. Nina har en mandatory mod Jamie Mitchell næste gang, som WBA har beordret. Og Ebonie har også en mandatory på vej, men nok først et frivilligt forsvar, måske i Amerika sidst i oktober eller først i november. Og så ser jeg dem gerne møde hinanden,” siger Eddie Hearn til International Boxing News.

Det betyder endnu længere vej til en kamp om alle de fire store titler, undisputed, mod vinderen af næste uges unification mellem WBC-mester Yuliahn Luna og WBO-mester Dina Thorslund.

“Du har Thorslund vs. Luna i næste uge, en rigtig god kamp. Og så burde de bokse om undisputed titlen,” siger Eddie Hearn.

Ebonie Bridges har iøvrigt fået tyrkiske Seren Cetin som IBF-mandatory. Cetin stod ellers til at blive WBO-mandatory til Dina Thorslund, men den ser Thorslund nu ud til at slippe for. Cetin har samme internationale manager som Thorslund og Hughes, nemlig engelske Lee Eaton, og det kan muligvis lette vejen.

Kommentarer