Jeppe Møller kæmpede sig til flot sejr

Jeppe Møller Christensen (nu 6-1)  hentede karrierens bedste sejr, med en majority decision over argentinske Marcos Karalitzky.

Møller fik fra starten overraskende god tid og plads af den mindre Karalitzky (nu 7-7-2), der boksede mere forsigtigt og defensivt end ventet. Karalitzky boksede mest med enkeltslag, mens Møller kunne prikke sine slag ind.

Møller holdt i starten en rimelig tålmodighed i sin boksning, så han ikke løb ind i Karalitzky’s fælder. I 3. omgang begyndte argentineren at gå mere frem, og Møller fik problemer med at holde styringen. Også i 4. omgang gik Karalitzky fremad, mens Møller havde svært ved at få hænderne til at køre.

I 5. omgang startede argentineren igen med at gå baglæns, og Møller kom ind i kampen igen. Omgangen sluttede med en heftig slagudveksling, som Møller slap bedst ud af.  Også i 6.  omgang kom Møller godt i gang, selv om Karalitzky var farlig med sine sving. Mod slutningen af omgangen virkede argentineren en smule ramt.

I 7. omgang fik Møller ikke på samme måde gang i hænderne, og Karalitzky så ud til at komme ind i det igen, da Møller ramte med et par hårde træffere. Det blev en hård omgang, hvor Møller også blev ramt et par gange. Der blev gået til den i 8. omgang, hvor Møller kæmpede for at sætte den sidste accent på kampen.

Efter de otte omgange voterede dommerne 2 x 77-75 (Per K. Hansen og Freddy Raf) og 76-76 (Lars Jepsen).

Kommentarer