Jeppe Møller sled sig til pointsejr

Der kom for alvor stemning i hallen, da den lokale helt Jeppe Møller Christensen, Danmark (nu 2-0) gik i ringen mod Piotr Rzyman, Polen (nu 2-5), i noget der var lagt som en KO-kamp, da alle begge bokseres kampe hidtil var endt før tid.

Møller havde på forhånd talt om ikke at satse alt på en knockout, men det varede ikke længe, før han fik Rzyman presset i hjørnerne og en tidlig sejr lignede en mulighed.  Polakken ville dog ikke ned, og det danske arbejde var heller ikke altid præcist nok.

Efterhånden kom der også en kamp ud af det, hvor Rzyman havde sine angreb. Møller var dog den bedre bokser, også når han boksede fra kontraen – selv om det ikke var klassisk smuk boksning. Men de tunge polske slag virkede ikke ufarlige, og Møller blev også ramt en del i et opslidningsslag.

Møller landede mest, men han havde ikke helt slagkraften til at såre Rzyman for alvor, I 6. omgang satsede Møller på at bokse bevægeligt og undgå de vilde polske sving, bortset fra en sidste slagsudveksling. Kampen gik til dommersedlerne, der alle var til fordel for Møller: 2 x 59-54 (Lars Jepsen og Per K. Hansen) og 59-55 (Rene D. Larsen).

Kommentarer