Jacob Bank vinder pointsejr efter teknisk kamp

Jacob Bank, Danmark (nu 4-0) og Viacheslav Andreiev, Ukraine/Polen (nu 4-1) kom begge med ubesejrede rekordlister og ganske gode tekniske boksefærdigheder. Det kom til at betyde en kamp med mere teknik end hårdt slagsmål

Det blev hurtigt et bevægeligt skakspil mellem to boksere, der prøvede at bokse udefra. Bank havde for en gangs skyld kortere rækkevidde, som han så kompenserede for med hurtigt benarbejde. Det var i de første omgange ikke de vilde træffere, der blev sat ind, men Bank fik måske sat de reneste træffere, selv om der ikke var meget mellem de to.

Andreievs slag begyndte gradvist at blive færre, mens han lurede på at få højren ind, men da Bank i 4. omgang begyndte at dominere lidt mere, forfaldt han som i tidligere kampe til lidt risikabel showboating. Bank var ved at føle sig ovenpå, og han blev da heller ikke ramt meget, samtidig med at der kom mere bund i hans egne slag.

I 6. omgang så Bank ud til at have ukraineren kortvarigt let rystet med en venstre, men Andreiev var ikke sådan at gøre færdig, og det endte med en enstemmig dansk pointsejr: 60-54 fra Per K. Hansen, 60-53 fra Lars Jepsen og 60-52 fra Rene D. Larsen.

Kommentarer