Oliver Møllenberg vandt klar pointsejr

Oliver Møllenberg, Danmark (nu 8-1-1) havde fået en rutineret journeyman som modstander i hans første kamp efter en tabt titelkamp i Frankrig, Oskar Fiko, Rumænien/Ungarn (nu 33-33-1) har været gennem lidt af hvert, og han er ikke kendt som en mand, der lægger sig ned.

Fiko viste sig da også at være en besværlig mand at møde i en 1. omgang, hvor Møllenberg blev presset ind i rigeligt mange udvekslinger af hooks i et ganske højt tempo. I 2. omgang fandt Møllenberg bedre afstand, og han fik udnyttet de lige stød bedre,

I 3. omgang blev der af kampleder Rene D. Larsen lidt tvivlsomt talt over Fiko, da han i et mislykket angreb snublede ind i tovene. Fiko prøvede at presse, men især mod slutningen af omgangen fik Møllenberg sat sig i respekt med venstre hooks, højt og dybt.

Fiko begyndte at virke lidt træt, og han prøvede at mase sig ind i clinch uden rigtig at være effektiv. I 4. omgang begyndte Møllenbergs dybe venstre looks for alvor at virke, og Fiko måtte på et tidspunkt smide tidspunkt smide tandbeskytteren for at få et pusterum.

Møllenberg havde rimeligt kontrol i 5. omgang, selv om Fiko stadig prøvede at finde sine momenter. Også i 6. omgang var Møllenbergs kontraer styrende, og ved omgangens afslutning var der ikke meget tvivl om den danske sejr. Alle tre dommersedler fra Rene D. Larsen, Per K. Hansen og Lars Jepsen sagde 60-53

 

Kommentarer