Kore: Jeg har store ambitioner

Landry Kore har efter en lang årrække som freelancer valgt at skrive en treårig kontrakt med Q Pro Boxing, så han nu har en fast promoterbase.

“Jeg har store ambitioner for mig selv. Jeg ved, at jeg bliver verdensmester og at jeg vil opnå mine mål med QProBoxing. De kan tage mig hele vejen til toppen. Jeg vil vinde nogle større titler, end den jeg allerede har. Både det europæiske og verdensmesterskabet er et mål for mig,” siger Landry Kore i en pressemeddelelse.

30-årige Kore har overvejet muligheden om at skrive kontrakt med Q Pro Boxing i et stykke tid.

“Vi har været i kontakt i lidt tid, men efter jeg var tilskuer ved Quaestor Fight Night i Aabenraa og så deres setup, var jeg ikke i tvivl. Desuden har jeg boet lang tid i udlandet, og jeg følte at det var på tide at vende hjem til Danmark. Det er en kombination af de to ting.

Q Pro Boxing har en høj standard og det fristede mig utroligt meget. Kontrakten viser at Q Pro Boxing har ambitioner og hjertet på det rette sted. Vi er på bølgelængde og har de sammen ambitioner. Jeg er glad for de tre år og er klar til at bevise, at jeg hører til i verdenstoppen,” siger han.

Her er et videointerview med Landry Kore.

Foto: Q Pro Boxing
Kommentarer