Q Pro planer om bokseturnering ?

Kasper Høyer Holgersen (på billedet sammen med Adam Bashanov) er træner og leder af Rindum Bokseklub ved Ringkøbing. Samtidig er han med i den sportslige ledelse omkring Q Pro Boxing, og han fortæller til Dagbladet Ringkjøbing Skjern, at QPB har planer om at lave en professionel bokseturnering.

“I øjeblikket har vi en plan om, at vi har fire boksere, der skal med i en turnering med i alt otte boksere, hvoraf de fire er udenlandske boksere, som vi allerede har kontakt med. De skal mødes i kvartfinaler, semifinaler og sidst en finale. Der er pengepræmier på spil, der vil være bonus for at vinde på knockout, og på den måde er vi sikre på, at bokserne virkelig vil det her. Det skulle gerne give en række spændende og gode kampe,” siger Kasper Høyer Holgersen til Dagbladet Ringkjøbing Skjern.

Turneringen er dog endnu ikke endnu endeligt på plads. Q Pro Boxing’s pressemand fortæller, at planerne stadig er i den indledende fase, og der ikke er endelige aftaler med deltagende boksere. Hvis det falder på plads, så kan to af de fire kvartfinaler ende på et Q Pro Boxing stævne i ROFI-Centret i Ringkøbing, lørdag den 29. februar.

“Vi har lige lavet en aftale om tre stævner i løbet af de næste tre år og hver gang sidst i februar. Vi lejer samtidig vandrehjemmet, så bokserne kan bo her i dagene omkring stævnet. Til det første stævne skal to af de fire kvartfinaler selvfølgelig bokses. Der skal også være amatørkampe på programmet,” siger Holgersen.

Kilde: dbrs.dk, foto: Kasper Høyer Holgersen Facebook
Kommentarer