Ljungquist går efter sejr før tid

Kem Ljungquist har ikke været i kamp siden juni, men han har mellemtiden været i flere træningslejre i USA, blandt andet som sparringspartner for Tyson Fury, og han føler sig trimmet til opgaven, når han lørdag skal bokse i Work Your Champ Arena i Hamburg.

”Jeg føler mig rigtig godt tilpas, og jeg er klar til at gå i ringen. Jeg havde muligheden for at se ind i øjnene på min modstander for første gang og se, hvad han er lavet af. Han ser rimelig stærk ud. Han ser ud som om, at han er kommet for at vinde og er klar til at slås,” siger Kem Ljungquist i en pressemeddelelse.

Modstanderen, German Skobengo, er stoppet i to af sine fire nederlag, og Ljungquist håber da også at kunne gøre arbejdet færdigt inden de fastsatte otte omgange er slut.

“Jeg vil have en ny knockout på min rekordliste, og det er det, jeg går efter,” siger han.

Foto: Team Sauerland/Fishing4
Kommentarer