Ljungquist vs. Musil 4. maj

Sværvægteren Kem Ljungquist (7-0) skal i ringen den 4. maj, på et Sauerland-stævne i Frankfurt, Tyskland. Her skal han møde tjekken Dominik Musil (3-1), en modstander han skulle have mødt i Struer i januar, hvor Musil dog meldte afbud med en skade.

“Jeg glæder mig virkelig til at komme tilbage i ringen, Der er kun gået nogle måneder siden min sidste kamp, men det føles allerede som flere år siden, så jeg er meget ivrig efter at komme i kamp igen. Musil er en hård, udholdende modstander. Han er aldrig blevet stoppet før, hvilket er spændende for mig. Jeg tror, at han er den bedste, jeg har mødt, så jeg glæder mig til udfordringen, og måske kan han være den første modstander til at give mig otte omgange,” siger Kem Ljungquist i en pressemeddelelse.

Hvis Ljungquist vinder og kommer skadefri ud af kampen, så venter en formentlig større opgave på VM-stævnet i Horsens den 22. juni.

“Jeg vil ikke se forbi min kommende modstander. Dominik Musil har min fulde opmærksomhed, men selvfølgelig vil jeg have en stor kamp i Horsens den 22. juni, og jeg har fuld tiltro til, at Team Sauerland vælger den rigtige modstander, der kan tage mig til det næste niveau,” siger han.

Foto: Boksenyt

 

 

Kommentarer