MTK Global som dansk boksearrangør?

Det internationale manager/promoter firma MTK Global har deres bokser Lolenga Mock på som hovednavn ved Mohammad Tehrani’s stævne i Aarhus den 18. maj. Ifølge en pressemeddelelse fra MTK er det imidlertid ikke deres sidste aktivitet i Danmark, for de vil gerne ind på det danske marked.

“Vi er stolte af at arbejde med en bokser af Lolenga’s format – ikke bare boksemæssigt men også personligt. Så det er passende, at vi går ind i dette projekt med ham på plakaten. Lige så meget som det her kan blive et farvel fra danske boksefans til én af deres helte, så er det også meget et goddag fra os til Danmark og hele Skandinavien,” bliver MTK Global direktøren Bob Yalen citeret for i pressemeddelelsen.

Han bejler i samme ombæring til skandinaviske boksere,  som han gerne vil have ind i stalden.

“Mens vi arbejder på at etablere os mere fast i regionen, så er vores budskab til skandinaviske boksere enkelt og klart: Vi er her for at bygge jeres individuelle karrierer og boksningen på jeres kontinent som helhed,” melder Yalen .

MTK er co-promoter på stævnet Aarhus sammen med Tehrani, der har den danske promoterlicens.

“Det er en ære for mig at samarbejde med et globalt promoter- og managerselskab som MTK Global. Jeg tror, at vi sammen kan skabe gode stævner i Danmark. Hvis vi passer godt på de unge boksere, som er sportens fremtid, og med de rigtige ressourcer og den rigtige promotion, så tror jeg, at vi kan genskabe den popularit, boksningen havde i sin storhedstid i Danmark,” siger Mohammad Tehrani i pressemeddelelsen.

 

Kommentarer