Mahdi Jallaw møder serbiske Jasenovski

Det er længe siden, at den tidligere U15 og U17 Europamester Mahdi Jallaw har vundet en boksekamp. Først var han langtidsskadet, og da han profdebuterede i 2018, blev han besejret. Det bør dog være mere end almindeligt muligt for Jallaw (0-1) at hente sin første profsejr i Ringkøbing den 23. februar, for han møder den meget overkommelige serbiske journeyman Nemanja Jasenovski (0-2).

Jasenovski var i Danmark i januar. I Gilleleje blev han stoppet i 1. omgang af debutanten Oliver Møllenberg.

“Mit team og jeg har trænet hårdt op til den her kamp, og studeret modstanderen nøje. Men når det kommer til stykket, vil jeg bare ind og bokse, og vise hvad jeg kan,” siger Mahdi Jallaw i en pressemeddelelse.

Han er glad for, at han efter en hård profdebut nu skal føres langsomt frem.

“Det giver mig et boost, og ekstra motivation til at vise, hvad jeg kan. Folk mistede måske lidt troen på mig efter min første kamp. Jeg har leveret varen i amatørrækkerne, men det kapitel er slut nu. Nu går vi over til det professionelle, og her vil jeg skrive historie. Den her mulighed har givet mig ekstra motivation,” siger Jallaw.

Promoter Peder Forsman har bevidst valgt en modstander, der bør være til at besejre overbevisende.

“Mahdi skal ind i ringen i Ringkøbing, og have en god oplevelse, efter hans for hårde matchning i hans debut i Tyskland. Jeg har lovet ham at vi starter helt forfra, og det løfte agter jeg at holde,” siger Peder Forsman.

Kampen bokses over højst 4 omgange.

 

Kommentarer