Mahfoud glæder sig til at bokse i Hillerød

Sarah Mahfoud trådte sine første boksesko i Hillerød, og hun glæder sig til at kunne bokse i den nordsjællandske by i forbindelse med HSK Box Cup den 12. oktober i FrederiksborgCentret.

“Jeg glæder mig så meget. Det er det her, jeg havde håbet på, helt fra da jeg startede som professionel: Nemlig at jeg kunne få lov til at bokse i Hillerød. Det er jo sjovt, fordi det er her, det hele startede. Det er ekstra fedt, at det er i forbindelse med HSK Box Cup, som også var dér, jeg boksede min første amatørkamp,” siger Sarah Mahfoud i en pressemeddelelse.
Sarah Mahfoud (8-0)  skal efter planen efterfølgende møde IBF Interim mesteren Brenda Carabajal, men hun mener ikke, at det lægger et ekstra pres.
“Jeg tager én kamp ad gangen og fokuserer på den opgave, som ligger tættest på. Jeg har hele tiden vidst, at jeg nok skulle få den VM-kamp på et tidspunkt. Det har Mogens lovet mig, og han har skaffet mig de rigtige kampe med de rigtige modstandere, og jeg har løst opgaverne ved at vinde hver gang. Så det er det her, som jeg hele tiden har drømt om. Derfor glæder jeg mig til, at jeg endelig kan komme til at stå klar til den VM-kamp. Men lige nu er det denne kamp den 12. oktober, der har mit fokus som førsteprioritet, og den SKAL vindes,” forklarer Sarah Mahfoud, der har trænet målrettet til kampen i Hillerød.

“Jeg har trænet hårdt til denne kamp ligesom til alle andre kampe. Alle kampe, synes jeg, er lige vigtige. For hvis jeg taber en enkelt kamp, mister jeg mine rangeringer, så der er aldrig noget, der er nemt eller bare en træningskamp. Det hele er alt eller intet hver eneste gang. Min modstander den 12. oktober vil jo meget gerne vinde over mig, især når jeg ligger så højt oppe på ranglisterne. Hun kommer med alt, hvad hun overhovedet har, så jeg vil på ingen måde undervurdere hende,” siger hun.

Dominansk-spanske Enerolisa de Leon (5-2-2) har aldrig slået en modstander med en positiv rekordliste, og hun er da i skrivende stund blot nr. 67 på BoxRec, ud af 155 rangerede fjervægtere. Men Mahfoud vil ikke lade sig lokke i fælden.

“Jeg skal i hvert fald passe på med at lade min venstrehånd falde ned, for hun har en farlig højre, som hun kaster fremad, og den skal jeg i hvert fald ikke løbe ind i. Hun holder et meget højt pres og går meget fremad. Hun virker meget eksplosiv, så det er bestemt ikke nogen nem modstander, som jeg får. Men det skal jeg heller ikke have. Jeg skal have en bokser, som giver noget modstand på et højt niveau, så jeg kan blive helt klar til den næste meget vigtige kamp,” lyder meldingen.

Kommentarer