Mahfoud: Mere bund i slagene

Sarah Mahfoud skiftede træner under opkøringen til lørdagens IBF Interim VM-kamp i Frederiksberg-Hallerne. Og under Sherman Williams er der arbejdet på den slagkraft, der skal tage bæltet fra Brenda Carabajal.

“Jeg har formået at få rigtig god bund i slagene. Selvfølgelig er der en masse, der hænger ved, som man ikke kan ændre helt. Jeg bokser lidt for oprejst nogle gange, men der bliver mindre af det. Vi arbejder målrettet på at få det fjernet, for det er farligt at stikke hovedet op på den måde.

Specielt når man står i en VM-kamp, så skal man altså ikke lige stikke hovedet op på det forkerte tidspunkt og løbe ind i en højre. Det drejer sig om at komme ned i gulvet og få lidt mere tyngde i mine slag. Jeg kan godt slå hårdt, jeg skal bare have kroppen med ind i det. Når jeg slår oppe i ringen den 1. februar, så er det noget, der skal kunne mærkes og gøre ondt på modstanderen,” siger Sarah Mahfoud i en pressemeddelelse.

Hun satser på, at kampen skal bokses på hendes præmisser.

“Målet er, at jeg skal ind og styre og bestemme, hvornår kampen i ringen skal udkæmpes, så jeg holder det på mine egne præmisser. Det har ikke været noget med, at vi har pillet ved alt for mange forskellige ting, der gør det svært. Det har været meget simpelt. Vi har lavet en masse gentagelser og korrigeret små detaljer, og vi har arbejdet på det igen og igen. Det regner jeg med kommer til at fungere rigtig godt på lørdag,” mener Mahfoud, der har haft nogen gode træningsuger med sparringspartneren Elena Gradinar.

“Dagene er fløjet afsted. Det er gået virkelig godt. Der er rigtig mange ting, der begynder at fungere rigtig godt. Min træner Sherman Williams er virkelig dygtig, så jeg er rigtig glad for ham og det, som han kommer med. Og så har jeg fået sparret en masse med Elena Gradinar, som er megastærk. Der bliver gået til den, og jeg tror aldrig, at jeg har gået så mange omgange før.

Jeg bliver presset, men det er fedt, fordi jeg kan godt. Vi har trænet så meget, og vi har været i træningslokalet 2-3 timer dagligt undtagen om søndagen. Læg dertil at jeg også har løbet dagligt og – tidligere i forløbet – gennemført styrketræning ved siden. Der har virkelig været skruet op for intensiteten i træningen.

Der er blevet givet og taget. Hun er lavet af et stof og er af den type, der ikke giver op. Hvis jeg rammer hende godt, så vil hun også ind og bytte og omvendt. Det er rigtig god sparring i højt tempo, og man bliver straffet for sine fejltagelser, fordi hun er så dygtig, og det samme er selvfølgelig også tilfældet den anden vej. Så det har været virkelig godt,” siger Sarah Mahfoud siger hun.

Foto: Danish Fight Night
Kommentarer