Carabajal: Fremragende forberedelser

Argentinske Brenda Carabajal (16-4-1) sætter lørdag sin IBF Interim titel i fjervægt på spil mod Sarah Mahfoud (9-0) i Frederiksberg-Hallerne. Det er blevet til lange forberedelser, ikke mindst på grund af en udsættelse af kampen, men hun mener, at det har været gode forberedelser.

“Mine forberedelser har været fremragende. Vi har trænet til denne kamp de seneste fire måneder. Da kampdatoen blev udsat, fortsatte vi med at arbejde videre. Jeg har trænet meget anderledes op til denne kamp end til min seneste VM-kamp i USA, da jeg vandt titlen. Hver kamp er jo forskellig, så både den fysiske del og den tekniske del er der blevet arbejdet målrettet på i forhold til denne kamp, og jeg kommer altså forberedt på den bedst mulige måde,” siger Brenda Carabajal (på billedet sammen med træningspartneren Marcela Acuna) i en pressemeddelelse.

Hun har respekt for den danske udfordrer.

“Vi ved, at Sarah Mahfoud er en god bokser med en flot stil, en komplet bokser, og hun er ubesejret. Men jeg har erfaringen og med den form, som jeg kommer med, bliver det en rigtig god kamp. Jeg er kommet for at vinde og vil gøre alt for at tage mit bælte med hjem igen. Det bliver en god kamp, og i mit land og i min provins Jujuy venter de spændt på nyheder herfra og følger begivenheden tæt. Jeg håber, at folk kommer for at se kampen,” siger Carabajal.

Foto: Danish Fight Night
Kommentarer