Meng glæder sig til kamp mellem ubesejrede

“Somebody’s 0 has got to go,” lyder en gammel boksevending. Den gælder også, når Oliver Meng (6-0) den 12. oktober møder franske Jordan Neveux (8-0) i Hillerød.

Neveux er i skrivende stund nr. 338 på BoxRec, og dermed noget lavere placeret end Meng, der er nr. 150. Den 30-årige franskmand har ikke mødt de helt vilde modstandere. Alligevel tager Meng opgaven alvorligt, og han glæder sig til kampen.

“Hans rekordliste er jeg ikke bange for. Han kommer til at rejse tilbage til Frankrig med et nederlag og en ordentlig streg i rekordlisten. Jeg glæder mig virkelig til at bokse mod ham. Det er en god modstander, og to gode boksere laver altid de bedste kampe. Jeg vil hellere have en dygtig modstander, som jeg kan imponere mod i et boksebrag, i stedet for en dårlig modstander, hvor folk bagefter kan sige, at det jo er klart, at jeg ville vinde den kamp,” siger Oliver Meng i en pressemeddelelse.

Han kan berette om en fysisk form, der er helt i top.

“Jeg blev engang indlagt, fordi min hvilepuls var så lav. De troede simpelthen, at der var alt muligt galt med mig. Men til sidst kom lægerne frem til, at det bare skyldtes min gode fysiske form og genetik. Når jeg sover om natten, er min hvilepuls nede på et gennemsnit på 32 slag i minuttet, så jeg er i sindssygt god form. Den kan nærmest ikke blive bedre, så vi holder den bare kørende til den 12. oktober. Jeg er fuldstændig klar til at gå otte omgange, og ja, jeg kunne sagten gå 15 omgange, hvis det skulle være,” siger Meng, der har haft god sparring mod blandt andet Heva Sharif i København.

Han har fået en ekstra motivation til kampen i Hillerød, da han med en sejr kan få en titelkamp ved det stævne, hvor Sarah Mahfoud efter planen skal bokse om IBFs Interim VM-titel.

“Det er fedt at have den gulerod at vide, at hvis jeg vinder denne her, så er der nok en spændende titelkamp til mig næste gang. Det giver mig helt klart ekstra motivation. Dermed ikke sagt, at jeg ikke ville arbejde og forberede mig grundigt, uanset hvad. Jeg har det som om, at det er en VM-kamp, hver eneste gang jeg skal bokse, så jeg tager alle kampe lige seriøst” fastslår Meng.

 

 

Kommentarer