Meng i titelforsvar mod ukrainer

Oliver Meng (7-0) skal forsvare sin IBF Youth titel i letmellemvægt ved Mahfoud vs. Carabajal stævnet i Frederiksberg-Hallerne den 1. februar.

Det sker mod den 21-årige ukrainer Vasyl Kurasov (11-3), der er nr. 624 på BoxRec, hvor Meng er nr. 144. Kurasov har vundet alle sine 11 sejre hjemme i Ukraine, og han har aldrig slået en modstander med en positiv rekordliste.

Så det siger nok mere om hans kvaliteter, at hans tre udebane-nederlag alle har været på points mod ganske stærke modstandere, og han har vundet omgange i alle tre tilfælde. Meng undervurderer ham da heller ikke.

“Jeg har set et par kampe på video med Vasyl Kurasov. Han gør det meget godt og er en god bokser. Han kommer ikke bare for at hæve checken. Han ser godt ud i ringen og virker dygtig, men jeg skal nok gå ud og bevise, at jeg er endnu bedre,” siger Oliver Meng i en pressemeddelelse.
Meng håber at blive den første, der stopper ukraineren.
“Vi forbereder os altid på at gå den fulde distance. Men kan jeg stoppe ham før tid, så vil jeg selvfølgelig rigtig gerne det. Jeg er klar og i god form allerede nu. Der er en måned til, hvor vi kan lave forskellige justeringer og gennemføre en masse sparring, så jeg bliver helt klar til de 10 omgange, hvis det skal være.
“Jeg har siddet og set min kamp fra januar måned mod Maono Ally, da jeg vandt titlen. Hvis man kigger på den kamp og vurderer min fysik og slagkraft i dag, så mener jeg selv, at jeg er blevet 100 gange stærkere end dengang, selvom jeg fortsat bokser i samme vægtklasse. Så der er helt klart en mulighed for, at jeg stopper ham, og jeg vil også gerne være den første, der stopper ham før tid,” siger Meng, der glæder sig til at vise sit værd overfor IBF-repræsentanter ved ringside.
“Det er lidt af en gulerod, at man kan vise sig frem overfor repræsentanter fra IBF, som kan være med til at fortælle min historie videre. Men jeg har det sådan, at uanset om der er officials og repræsentanter til stede fra IBF – eller om det foregår i en hal med enten rigtig mange tilskuere eller kun 10 tilskuere – så vil jeg altid gøre alt for vinde og gøre mit bedste.
Jeg har forberedt mig godt, og jeg er allerede i rigtig god form nu. Nu skal vi bare passe på, at jeg ikke kommer i overtræning. Vi har haft god tid til denne kamp og er startet i god tid. Nu sørger vi for at tilpasse os her den sidste måned, så jeg topper den 1. februar,” siger han
Kommentarer