Meng vil stoppe hårdfør modstander

Oliver Mengs modstander i IBF Youth titelforsvaret lørdag, Vayl Kurasov, har aldrig været stoppet som professionel. Det vil Meng lave om på.

“Jeg ser frem til denne kamp. Jeg tror, at det bliver en god kamp, og jeg glæder mig til at stoppe ham før tid,” siger Oliver Meng i en pressemeddelelse.

Han ser det som en mulighed, at han som højrefodsbokser har højrehånden som favoritvåben.

“Det er meget effektivt, fordi jeg med højre fod forrest står meget tæt på min modstander med min højrehånd. Dermed kan jeg nemt benytte den og slå den som et hook, et uppercut eller et jab og med stor kraft. Egentlig tror jeg, at jeg er født som venstrefodsbokser, men jeg har altid bokset som højrefodsbokser. Det er lidt spøjst, for når jeg skriver med en blyant, så bruger jeg højre hånd. Men når jeg skal spille fodbold, så skyder jeg med venstre ben,” fortæller Meng, hvis far og træner, Morten Meng, også var højrefodsbokser som aktiv.

“Måske har jeg som bokser ubevidst kopieret min far, som i sin tid også var højrefodsbokser. Vi er dog forskellige på den måde, at han både skriver med venstrehånd og sparker med venstrebenet til fodbold,” siger han.

Foto: Danish Fight Night Facebook
Kommentarer