Mikkel Nielsen: Jeg tror på min form

Mikkel Nielsen (8-1) har med kort varsel taget en WBF-titelkamp i Belgien, på fredag mod albansk-belgiske Meriton Karaxha (25-5-2). Men han vurderer, at formen er god nok, og at Karaxha iøvrigt ikke er så god som mexicanske Jose Guerrero, som Nielsen tabte til i Aabenraa for nogen måneder siden.

“Jeg har jo ikke haft chance for at træne mig op til kampen, men jeg tror på min form. Jeg var i form frem mod Herlev, men jeg droslede lidt ned, da det blev aflyst. Jeg mangler lidt sparring, men det går nok. Han passer meget fint til mig i boksestil. Ud fra de videoer jeg har set, så var Jose Luis Rodriguez Guerrero en bedre modstander. Nu har jeg jo prøvet at gå en del omgange, så jeg ved, hvordan kroppen reagerer. Jeg tænker, at det nok skal gå,” siger Mikkel Nielsen i en pressemeddelelse.

“Jeg ser det som en fed mulighed. Det er ikke den nemmeste kamp at tage med så kort varsel, men jeg tænker, at jeg er nødt til at tage nogen risici for at komme frem. Det er bedre at fortryde noget, man gjorde, end at fortryde at man ikke gjorde forsøget,” mener Nielsen, der er klar over, at udebanen bliver en ekstra udfordring.

“Belgien er en svær udebane, men jeg skal ned og vinde klart. Der må ikke være nogen tvivl om, at det er mig, der skal vinde. Men det er der heller ikke.  Jeg skal have det bælte med hjem. Jeg skal have noget at holde bukserne op med. Det vil virkelig gøre mig glad,” siger han.

Kommentarer