Mikkel Nielsen melder om godt styr på vægten

I dag torsdag skal Mikkel Nielsen vejes ind til fredagens WBF titelkamp mod Meriton Karaxha i Belgien. Kampen kom med kort varsel, så Nielsen har kun haft få dage til at komme i vægt, men der er styr på det, melder han.

“Fra jeg fik bekræftet kampen, har jeg været igennem en total kostomlægning. Det har ikke været sultestrejke, det har bare kun heddet kød, æg, og grøntsager. Intet af det gode man elsker. Det har været kedeligt, men vægten er overraskende hurtigt blevet overraskende fin. Jeg er meget fortrøstningsfuld,” siger Mikkel Nielsen i en pressemeddelelse.

Han tror på en sejr fredag.

“Jeg tror bare, at jeg tænker fuck it, nu gør vi det bare. Det er ikke så meget i det. Det er bare boksning. Han har to arme og to ben, og det har jeg også. Jeg tror bare, at jeg er bedre til at bruge dem, end han er. Jeg har sagt ja til kampen, fordi jeg tror på det. Nu skal jeg bare bevise det,” siger Nielsen, der godt ved, hvad tiden skal gå med, når indvejningen er overstået.

“Det handler bare om at lade op og fylde i kassen. Tiden skal bare gå. Jeg skal hygge mig lidt. Man bliver lidt en baby igen. Jeg skal egentligt bare spise, skide, sove og gå en tur,” siger han.

Kommentarer