Mikkel Nielsen møder Karlo Tabaghua

Mikkel Nielsen (7-0) får en særdeles rutineret modstander i georgisk-svenske Karlo Tabaghua (18-12), når han bokser i Ringkøbing den 23. februar.

“Det er jo en erfaren gut, som har prøvet lidt mere end jeg har. Jeg mener, at jeg er bedre både teknisk, fysisk og taktisk. Med min amatørbaggrund, så kommer jeg også med næsten samme erfaring. Jeg tror faktisk, at jeg godt kan være bedre skolet,” mener Mikkel Nielsen ifølge en pressemeddelelse.

I 2011 vandt Tabaghua sensationelt klart på points på udebane mod den tidligere Europamester Jackson Bonsu, der iøvrigt blev EU-mester året efter. Tabaghua har tabt sine seneste ni kampe, men det er værd at bemærke kvaliteten af modstandere – blandt andet Europamesteren Sergio Garcia, det ukrainske håb Khuseyn Baysangurov, den spanske eks-Europamester Isaac Real og den ubesejrede tysker Sebastian Formella. Og Tabaghua er kun blevet stoppet fire gange i sine 30 kampe.

“Han har tabt til gode modstandere. Det stiller også større krav til, hvordan jeg møder op. Han kommer forberedt og for at vinde kampen, så jeg er nød til at præstere, når jeg går i ringen, ellers taber jeg. Og det gør jeg ikke,” siger han.

Promoter Peder Forsman ser frem til, at Mikkel Nielsen skal bokse en vægtklasse under, hvad han har gjort hidtil i profkarrieren.

“Mikkel skal denne gang prøve sig af i weltervægt, som sagtens kan blive hans vægtklasse i fremtiden. Jeg glæder mig til at se Mikkel i den nye vægtklasse i aftenens sidste kamp,” siger Peder Forsman.

Mikkel Nielsen glæder sig også til at bokse i en lavere vægtklasse, med mindre handsker.

“Jeg har problemer med at holde vægten oppe, så det er dyrt for mig at holde superweltervægtklassen. Jeg ligger lige på grænsen mellem de to vægtklasser. Jeg tror, at jeg har en fordel med min fysik og slagkraft, mens jeg godt kan mangle lidt på hurtigheden. Samtidig tænker jeg også, at weltervægt skal være fremtiden for mig, så jeg kan ligeså godt prøve det af mod en erfaren modstander,” mener den fynske bokser.

 

Kommentarer