Møllenberg møder Jovic

Ligesom staldkammeraten Mahdi Jallaw får også Oliver Møllenberg (1-0) en modstander, der i sidste måned boksede i Gilleleje, når han bokser i Ringkøbing den 23. februar. Han møder nemlig serbiske Mirko Jovic (2-8).

“Jeg ved ret meget om ham, for han boksede også ved stævnet i Gilleleje, hvor jeg debuterede. Jeg så ham der, og han er en dygtig bokser og en god modstander at få så tidligt. Jeg har trænet hårdere end nogensinde før. Jeg har trænet to gange om dagen, siden jeg fik det at vide. Jeg har sparet utallige omgange med Mahdi Jallaw, og har fået et godt samarbejde med ham. Det har givet meget op til den her kamp,” siger Oliver Møllenberg.

Egentlig var det planen, at Møllenberg først skulle i ringen ved Peder Forsmans stævne i Aarhus i maj, men for 14 dage siden blev planen ændret, så Møllenberg nu også bokser i Ringkøbing.

“Det er helt vildt fedt. Jo flere kampe jo federe. Kampene er som en afhængighed for mig, så det er fedt at Peder giver mig chancen. Det er jeg meget taknemmelig for. Jeg vil være tålmodig og er klar til at gå alle omgange. Jeg går ikke efter at stoppe ham, men kommer muligheden, så tager jeg den selvfølgelig,” siger han.

Jovic blev i Gilleleje stoppet af Heva Sharif, men serberen har en sejr over Puriya Haidari på cv’et. Promoter Peder Forsman ser ham som en passende modstander for Møllenberg, der er på langtidskontrakt hos Forsman.

“Jeg glæder mig til at føre ham videre frem i hans professionelle karriere, som jeg er sikker på bliver lang og succesrig. I Ringkøbing møder han Mirko Jovic, som er valgt på baggrund af, at Oliver stadig er 18 år, og udviklingen af modstanderens kvalitet skal ske stille og roligt. Men vi forbedre modstanderen hver gang, og Jovic er en fornuftigt skridt op fra forrige modstander,” mener Peder Forsman.

Kommentarer