Møllenberg skal bokse i Gilleleje i efteråret

Oliver Møllenberg skal bokse sin første kamp i sin nye promoterkontrakt med Peder Forsman den 25. maj i Aarhus. Og det ligger tilsyneladende allerede nu fast, at Møllenberg i efteråret skal bokse på et stævne i hjembyen Gilleleje, hvor han for et par uger siden profdebuterede.

“Det er helt fantastisk. Den hjemmebane jeg har her, og den opbakning jeg fik for 14 dage siden er helt unik. Der er to steder i Danmark, der kan præstere det – Gilleleje og Struer. Rent fan- og bymæssigt kan man godt sammenligne Struer og Gilleleje. Jeg bliver jo også kaldt ‘The Local Hero’ heroppe,” siger Oliver Møllenberg i en pressemeddelelse.

Hans første mål er at vinde en Youth titel – eller som det hedder i promotersproget: “Juniorverdensmester”.

“Jeg skal bokse en masse kampe og gerne de helt store. Jeg ved at Peder er fremtiden i dansk boksning, og jeg kan mærke, at det her er det helt rigtige. Mit næste mål er at blive den yngste juniorverdensmester i Danmark, og så vil jeg på sigt bokse mod de allerbedste og vinde de store forbund med Peder i spidsen,” siger Oliver Møllenberg i en pressemeddelelse.

Hans far og manager, Thomas Møllenberg, ser frem til samarbejdet med Forsman Sports Management.

“Jeg håber vi kan komme med i et fællesskab, som er interessant og udviklende rent sportsmæssigt. Oliver er ikke en bokser, som bare går over til professionel for at få et par kampe. Han er 18 år og et kæmpe talent, som har vist i sin amatørkarriere at han er holdbar, solid, stærk og bundhamrende seriøs,” siger Thomas Møllenberg.

Foto: Forsman Sports Management Facebook
Kommentarer