Møllenberg vs. Gviniashvili

Oliver Møllenberg (3-0) kommer til at bokse med mindre end fire ugers interval, når han – efter at have bokset i Græsted den 8. juni – møder georgiske Giorgi Gviniashvili (6-14-1) den 4. juli i Aabenraa. Det bliver dermed også hans fjerde kamp på et halvt år, men det generer ham ikke.

“Som amatør kom kampene altid rimeligt hurtigt efter hinanden. Efter jeg er blevet professionel, er det klart, at jeg skal have fokus på min form, men jeg føler mig helt klar,” siger Oliver Møllenberg i en pressemeddelelse.

Den 28-årige georgier har siden 2014 bokset 21 profkampe, primært som omrejsende journeyman. Han har mødt rimelige navne, som Sebastiaan Steen og James Chereji, og 12 af Gviniashvilis modstandere var ubesejrede, da han gik i ringen mod dem. Han er blevet stoppet i 6 af sine 14 nederlag, men Møllenberg undervurderer ham ikke.

“Han er i top 500, og det er min første kamp med seks omgange. Det her er en vigtig kamp for min karriere. Det bliver en test og jeg skal vise hvad jeg er lavet af.  Den her kamp kan definere min karriere. Jeg kommer til at tæske ham. Jeg ved ikke om det bliver på knock out, men han får tæsk,” siger Møllenberg.

Kommentarer