Morell motiveret af italiensk ros

Mens Jeppe Morell tidligere har meldt afbud til kamp begrundet i manglende kvalificeret sparring, så har han op til lørdagens kamp mod cubansk-finske Dayron Lester, fået den forberedelse, han gerne ville have, med sparring i Italien med Giovanni De Carolis og i Danmark med Max Bursak.

Især sparringen med De Carolis og den italienske respons er en motivation for Morell.

“De Carolis sagde til mig, at med de boksere, der er i min vægtklasse, så kan jeg gå rigtigt langt og vinde over de fleste. Det sagde jeg tak for, men han afviste, at jeg skulle takke. For det var ikke noget, han sagde for at være flink. Det var noget, han mente. Og det tror jeg er det største kompliment, jeg har fået i min karriere, når det kommer fra en mand, der ved, hvad han snakker om,” siger Jeppe Morell til Jyllands-Posten.

Han understreger, hvor vigtig den rigtige sparring er for hans forberedelser.

“Sparringen løfter én til det niveau, man skal bokse på. Hvis jeg vænner mig til at bokse mod en fra et lavere niveau, så får jeg et chok, når jeg går ind i ringen. Sparringen er der, hvor du bruger alt. Både fysikken og det mentale er i spil, fordi det er en lille kampsimulation, hvor du får øvet alt det tekniske. Det handler om at blive gearet til kamp. Det er det allervigtigste i forberedelsen for mig,” fastslår Morell.

Kilde: Jyllands-posten.dk, foto: Jeppe Morell Facebook
Kommentarer