Morell skal igen træne i Rom

Jeppe Morell kommer til at forlægge den sidste intensive del af træningen til kampen mod Nikola Sjekloca til Rom, hvor Morell tidligere har været på træningsophold. Han skal sparre mod italieren Giovanni de Carolis.

“Han skal forberede sig til en EM-kamp, hvor han skal møde en venstrehåndet bokser. Jeg er venstrehåndet og dermed kan vi bruge hinanden til sparringen i forhold til de kampe, vi begge står overfor. Der har været en løbende dialog om, at vi skulle sparre sammen igen, fordi det har fungeret rigtigt godt de seneste to gange, siger Jeppe Morell til Aarhus Stiftstidende.

Opholdet i Rom skal vare fra den 15. til den 25. januar.

“Jeg kender miljøet og Giovanni, hvilket betyder, at vi ret hurtigt kan komme i gang, fordi vi ved, hvad vi skal gøre for, at vi begge to får noget ud af det. Giovanni har en kæmpe rutine, fordi han har været professionel igennem mange år. En rutine, som han ikke er bange for at dele ud af. Det er utroligt lærerigt for mig at komme derned, og jeg føler mig virkelig heldig over, at jeg har fået denne forbindelse, som jeg forhåbentlig kan gøre brug af igen i min karriere,” siger Morell.

Kilde: Stiften.dk, Foto: Jeppe Morell Facebook

 

Kommentarer