TK Promotion vil rundt på landkortet

Svendborg, Gilleleje, Horsens. Det er et par af de bynavne, der har været på banen til kommende stævner, når nystartede TK Promotion skal følge op på debutstævnet i Ringkøbing den 29. februar, og det er et bevidst valg fra de to initiativtagere, Kasper Høyer Holgersen og Thomas Madsen at satse på de lidt mindre byer.

“Svendborg, Horsens og andre steder har budt ind på stævner. Nu må vi se. Det hele er så nyt, at der er rigtig mange ting, vi skal have til at falde på plads,” siger Kasper Høyer Holgersen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

“Aftalen går på, at EkstraBladet vil vise de fire og gerne fem stævner, vi skal afvikle hvert år. Ved stævnerne skal der være fem professionelle kampe og fem amatørkampe. Det hele vises på deres tv-kanal, og det kan være med til at skabe øget fokus på amatørboksningen i Danmark,” fastslår Holgersen.

Kompagnon Thomas Madsen fortæller, at TK Promotion har set deres mulighed, efter at andre promoterprojekter er lukket ned.

“Det er noget, som mig og Kasper har snakket om igennem længere tid. At det blev lige nu skyldtes mest af alt, at der var et andet promotorselskab, som lukkede, og dermed var der plads til os,” siger Thomas Madsen til Dagbladet Holstebro Struer.

Han får det primære ansvar som matchmaker til stævnerne.

“Jeg har fået et stort netværk gennem Dina, som tog den hårde vej og startede med tysk undergrundboksning. Vi skiller os nok lidt ud ved at være mere talent-orienteret end nogle af de andre promoters, og det glæder jeg mig til,” siger Thomas Madsen.

Kilde: Dagbladet-holstebro-struer.dk, dbrs.dk
Kommentarer