Morell vinder på kontroversiel split decision

Jeppe Morell (nu 10-2) fik sin første titel. Men det var efter en pointsafgørelse, der var mere end tvivlsom i IBF Baltic titelkampen mod cubansk-finske Dayron Lester (nu 11-3).

Morell havde svært ved at komme i gang mod den velskolede finne, der styrede slagets gang med veltimede træffere. Danskeren var midt i 4. omgang tilsyneladende kommet ganske klart bagud, men så landede han en venstre, der sendte Lester til tælling.

Det kunne have været et vendepunkt i kampen, men i 6. omgang måtte Morell selv hårdt rystet i gulvet. Derfra så Lester ud til at køre den hjem, i den afsluttende omgang tydeligvis sikker på at have vundet, så der blev ikke taget chancer.

Men Lester skulle åbenbart ikke have følt sig sikker, for den finske sidedommer Erkki Meronen havde overraskende 95-94 til Morell, og svenske Åke Johansson havde helt absurde 97-92 i dansk favør. René Dreyer Larsen havde 96-92 til Lester. Ekstra Bladets kommentatorer havde begge 97-91 til Lester, og så ud til at være tæt på virkeligheden.

Kommentarer