Mwandila Poulsen: Jeg må ikke stå stille

Enock Mwandila Poulsen kommer efter alt at dømme til at stå overfor en fysisk stærk og pågående modstander, når han lørdag bokser EU-titelkamp i Randers. Men Poulsen mener at have taktikken klar til at matche polske Michal Syrowatka.

“Vi har lagt taktikken an på, hvordan min modstander normalt bokser. Men man kan ikke sammenligne hans tidligere modstandere med mig, for jeg er en meget atypisk bokser. Jeg ved, at så længe jeg går i ringen i min bedste form og leverer min form for boksning, så vinder jeg denne kamp uden problemer. Jeg skal selvfølgelig ikke stå stille foran ham. Det handler bare om at bokse ham, så skal den kamp nok falde ud til min fordel,” siger Enock Mwandila Poulsen i en pressemeddelelse.

Poulsen har primært sparret med russeren Petros Ananyan.

“Vi havde sidste sparring fredag i sidste uge. Det er gået fremragende. I starten skulle jeg lige mærke ham an og indstille niveauet, for han er virkelig dygtig. Men nu er jeg på det niveau, hvor jeg kan være med og også udbokse ham. Så jeg er skarp og klar til kampen, og jeg har aldrig været i bedre form. Han har virkelig gjort mig skarp til dette opgør, og jeg føler også, at det var det, der skulle til for at kunne bokse de store kampe,” siger han.

Foto: Danish Fight Night
Kommentarer