Nisse Sauerland skuffet over salut fra Patrick Nielsen

Patrick Nielsen skød forleden efter promoter Nisse Sauerland på grund af den rematch mod Arthur Abraham, der ikke blev til noget. Det skuffer Sauerland, der understreger, at han ikke kunne tvinge Arthur Abraham til at tage kampen.

“Jeg er også selv ærgerlig over det. Vi har arbejdet hårdt for Patrick Nielsen i årenes løb.  Men samtidig var han måske ikke dedikeret nok til sin boksekarriere? Han har haft et forsøg på at skaffe en VM-titel og andre store ting. Og jeg kan ikke tvinge en bokser til at kæmpe. Jeg kan blive ved med at tilbyde store penge, men hvis han ikke vil kæmpe, hvad kan jeg så gøre? Jeg kan jo ikke tvinge ham til at gå i ringen. Jeg har gjort mit bedste for at arrangere kampen,” siger Nisse Sauerland til Ekstra Bladet.

Han ærgrer sig også over, at han skulle høre om Patrick Nielsens skuffelse gennem pressen.

“Det er selvfølgelig en skam, hvis han føler sig skuffet. Men han kan virkelig ikke… Jeg har kendt ham, siden han var 17 år, og så kan han stadigvæk ikke give mig et kald og sige det direkte. Jeg ønsker ham alt det bedste! Men det er hårdt at arbejde med en gut, der det ene øjeblik beslutter sig for at være bokser og det næste øjeblik ombestemmer sig. Jeg er sikker på at Patrick Nielsen og jeg vil arbejde sammen engang i fremtiden. Men lige nu var han ikke i vores planer og havde i øvrigt heller ikke en kontrakt med os. Men jeg ønsker ham alt held og lykke,” siger Nisse Sauerland.

Mandag meldte Forsman Sports Management, at de havde skrevet langtidskontrakt med Patrick Nielsen, som efter planen skal bokse i Aarhus i maj.

Kilde: Ekstra Bladet
Kommentarer