Ny debutant på Mahfoud vs. Carabajal stævne

Danish Fight Night i Frederiksberg-Hallerne, hvor Sarah Mahfoud skal bokse IBF Interim VM-kamp mod mesteren Brenda Carabajal, får en for de fleste nok noget overraskende debutant.

Det er 29-årige Adel Younes, der har en fortid som bandeleder med en kriminel løbebane, og som nu bruger boksningen som en vej til en almindelig tilværelse, bakket op af træner Thomas Povlsen.

“Jeg har været ude i en masse kriminalitet. Jeg sad i fængsel, da Thomas Povlsen kom og besøgte mig. Jeg manglede nogle måneder, inden jeg skulle løslades. Så spurgte han mig, om jeg ville ikke forandre mit liv. Han havde hørt, at jeg var god til at bokse, og han begyndte at fortælle mig, at jeg kunne blive til noget stort. Han fik mig til at tænke positive tanker. Jeg begyndte at tænke over tingene og droppede de negative tanker. Det er det her, som jeg altid har villet. Der har været mange forhindringer, men det er det her, som jeg går efter nu,” siger Adel Younes i en pressemeddelelse.

Younes har blot bokset én kamp som amatør, men han føler sig alligevel godt rustet til en boksekarriere.

“Jeg har været på forskellige træningslejre i andre lande, blandt andet i Thailand. Thomas har også set mig sparre, og jeg har stillet op til sparring mod enhver bokser. Om de andre har haft 100 eller 200 kampe, så har jeg altid stillet op. Jeg er ligeglad, hvem du er, og hvor mange kampe, du har haft: Mig kan du ikke køre over. Dét har altid været min indstilling. Jeg har ikke bare snakket, men jeg har også bevist det. Der er selvfølgelig folk, der tænker, at ’ham dér, han kommer bare og tror, at han kan det hele’. Men jeg har vilje, og tror på mig selv, og min træner Thomas har bakket mig op hele vejen,” forklarer han.

Foto: Adel Younes Facebook

 

Kommentarer