Ny pointsejr til Holzken

Hollandske Alicia Holzken (nu 3-0) havde fået en formodet holdbar modstander i en aldrende, men gennemrutinerede ukrainer Oksana Romanova (nu 9-25-1), der kun var stoppet tre gange i karrieren – den ene gang af Dina Thorslund.

Holzken startede knap så hidsigt som i hendes kamp i Struer for godt en måned siden, men hun havde dog tempo på, og det var nok til at tage teten med ukraineren, der kunne lidt af hvert af boksningens tricks også unoder som at løbe ind med hovedet forrest.

Holzkens arbejde var ikke altid helt præcis, og hun måtte erkende, at hun havde en besværlig modstander at arbejde mod. Hendes højere arbejdsrate holdt hende foran, og i 5. omgang begyndte Romanova at blive træt, så hun måtte holde en del.

Holzken prøvede at sætte pres på i 6. omgang, og det var nu en overlevelseskamp for Romanova. Holzken forivrede sig dog, da hun sendte Romanova ned med et brydegreb, og Romanova fik lov til at holde tiden ud.

Der kunne dog ikke være tvivl om sejren. Kampleder Freddy Rafn og sidedommerne Rene Dreyer Larsen og Søren Saugmann havde alle 60-53.

Kommentarer